Home Page
RegistrerenZoekenFAQGebruikerslijstGebruikersgroepenInloggen
Madonna legde hoeveelheid seks contractueel vast

 
Reageren    Daily Fun Forumindex » Nieuws, roddels en discussie Vorige onderwerp
Volgende onderwerp
Madonna legde hoeveelheid seks contractueel vast
Auteur Bericht
jupi-team
Tettezot


Geregistreerd op: 08 Jul 2007
Berichten: 4000

Bericht Madonna legde hoeveelheid seks contractueel vast Reageren met citaat
Nu de scheiding een feit is, lekken er steeds meer details uit over de huwelijksperikelen van Madonna en Guy Ritchie. Zo hadden de vijftigjarige popkoningin en de 40-jarige regisseur al twee jaar een huwelijkscontract waarin Madonna ondermeer stipuleerde hoe vaak het echtpaar seks moest hebben.

Letterlijk
Het bewuste contract kwam tot stand nadat Madonna en Ritchie twee jaar geleden om raad gingen bij een huwelijksconsulent. De diva nam diens raad om het huwelijk als een contract tussen twee geliefden te zien blijkbaar een beetje te letterlijk. Ze liet er effectief één opstellen en hing dat aan de muur van de keuken in hun New Yorks appartement.

Kabbalah-blah-blah

Bovenaan het contract prijkt: "Guy moet er voortdurend aan werken om de emotionele en geestelijk welgesteldheid van zijn vrouw te verrijken." Regel twee: "Guy moet elke dag met zijn vrouw Kabbalah-teksten lezen."

Vooral dat laatste zou Ritchie ferm de strot hebben uitgehangen. Madonna zou haar echtgenoot hebben verplicht om dagelijks urenlang de kabbala te bestuderen, een joodse mystieke filosofie waar ze sinds een paar jaar fanatiek in gelooft.

Seks volgens de regels

Daarnaast ook een stuk of drie regels over hoe het er in de slaapkamer aan toe moest gaan. En hoe vaak dat dan wel moest om Madonna gelukkig te houden.

En eentje waarin staat dat Guy nooit zijn stem mocht verheffen: "I promise never to shout at my wife but instead look her in the eye and say: I understand that my actions have upset you, please work with me to resolve this." ("Ik begrijp dat mijn gedrag je van streek gemaakt heeft, maar zoek alsjeblieft met mij naar een oplossing.")

"Contract, Guy, denk aan het contract!"

Op de naleving van de regels werd strikt toegezien door Madonna. Als Ritchie de regels overtrad, zou de zangeres volgens vrienden "Contract, Guy, denk aan het contract!" naar hem hebben geroepen.

De echtscheiding is uitgedraaid op een vechtscheiding nadat Ritchie 25 miljoen pond eiste. Volgens hem is dat gewoon zijn deel van de woningen van het koppel in Londen en Wiltshire. De Queen of Pop beschuldigt haar ex-man alleen maar uit te zijn op haar fortuin.

Madonna verwijt Ritchie ook dat hij haar "emotioneel in de steek liet", niet genoeg om de kinderen geeft en als het op gevoelens aankomt "een achterlijke" is.

Gitaar Guy
Om over de scheiding heen te komen, heeft Ritchie zich alvast op gitaar spelen gestort. De regisseur neemt het instrument overal mee en bij elke kleine pauze zit hij gitaar te spelen. Momenteel is hij een film over Sherlock Holmes aan het opnemen in Liverpool. (bang/ka/mvl)

_________________
[TeTTn] Hier stond ooit een banner [/TeTTn]
Wo Okt 29, 2008 16:19 pm Profiel bekijken Stuur privébericht
Grim
dooooorrssttt!!!!


Geregistreerd op: 08 Nov 2007
Berichten: 390

Bericht Reageren met citaat
this voor die vent maar best dattem van die geschifte troela vanaf is.

_________________
http://chulack.myminicity.com/
Wo Nov 05, 2008 21:52 pm Profiel bekijken Stuur privébericht
Berichten van afgelopen:    
Reageren    Daily Fun Forumindex » Nieuws, roddels en discussie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar: 
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by Vjacheslav Trushkin / Easy Tutorials (Photoshop Tutorials).
Vertaling door Lennart Goosens.